AUTO TOWN LAB

Nagoya-shi, Aichi
AUTO TOWN LAB

Providing new values as a car dealer

This is a new style of car dealership with a “kids park with café” on the first floor and a “used car shop by appointment” on the second. In response to the heavy traffic in front of the building, an atrium space was created to connect the highly public first floor with the highly private second floor. The building was designed so that the contradicting vertical space would represent itself as it is to the outside. A café terrace and colorful planting strips are arranged around the building to bring a comfortable feel inside and provide a lively and pleasant atmosphere to the streetscape.

Category
Commercial Facilities
Awards
2020 Good Lighting Award, Tokai Branch Manager’s Award
Share

Work data

Client
Aichi Toyota Motor Co., Ltd.
Location
Nagoya-shi, Aichi
Structure
Steel, partly steel reinforced concrete structure
Number of floors
4 above-ground levels
Total Floor Area
5,005m²
Completion
April 2020
Building Use
Showroom
Photo Credit
GlassEye Inc. Kazumi Ebihara
  • Language Selection